Alarmes

Els sistemes d’alarmes disponibles els adaptarem a les necessitats de seguretat de la seva empresa o vivenda

Alarmes

La seva seguretat és sempre el nostre objectiu i ens sentim orgullosos de garantir-la des de fa més de 25 anys a totes les empreses i persones que han confiat en nosaltres.

I ho hem aconseguit desenvolupant sempre projectes a mida de les necessitats dels nostres clients. Cada vivenda, cada empresa o cada instal·lació té unes característiques diferents i per això les solucions estàndard no poden oferir la millor seguretat.

A Segurmon estudiem les seves instal·lacions i en funció de molts paràmetres, com extensió, accessos, etc, definim quin sistema d’alarmes és el més adient per garantir-la la màxima seguretat.

Els usuaris poden monitoritzat en tot el moment el sistema poden accedir des de qualsevol lloc o moment per modificar, apagar o encendre les alarmes.

Els nostres sistemes d’alarmes estan sempre connectades a la Central d’alarmes que respon d’immediat a la alerta rebuda.

Tots els nostres sistemes d’alarmes es poden complementar amb altres de video-vigilància, control d’accessos, etc. També estudiarem i li recomanarem la seva implementació si considerem que són necessaris.

 

 

 • Sistema modular i cablejat
  Sistema modular i cablejat
  Els sistemes amb cablejat són aptes per a immobles de grandària mitjana a gran, com a oficines, naus industrials i edificis comercials. L’entorn fa possible una instal·lació més senzilla i en general requereix salvar majors distàncies.
 • Sistema inalàmbric
  Sistema inalàmbric
  Els sistemes d'alarma sense fils són aptes per a habitatges o pisos privats de grandària petita o gran, així com per a immobles comercials de grandària petita a mitjà.
 • Sistema combinat amb video-vigilància
  Sistema combinat amb video-vigilància

Per què instal·lar un sistema d’alarmes?

 • Adaptabilitat en funció de les seves necessitats
 • Monitorització del sistema a distància
 • Connexió amb central d’alarmes

Oferim solucions personalitzades

Les nostres marques:

logo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diid