Els plans dels lladres a l’hora de fer un robatori acostumen a ser senzills i malauradament són, sovint, eficaços: entrar, robar i marxar. Si tenim una alarma el pla es complica ja que s’alertarà als veïns i la policia arribarà amb poc temps al lloc del robatori, tot i això, de vegades els robatoris acaben amb èxit.

Ara bé, imagineu el següent: el lladre entra, sona l’alarma i quan es disposa a robar d’uns canons a pressió surt un fum molest, una boira que en qüestió de segons impedeix la visibilitat dels lladres.

Ara no es veu res a no ser que s’estigui a un pam dels objectes. El lladre passa automàticament de témer pel robatori a témer per la seva seguretat; no sap on es troba el que vol robar, ni com sortirà.

Aquest sistema antirobatori revolucionari permet a la policia que al arribar al punt on s’ha comès el robatori els lladres encara estiguin a l’interior de l’edifici o hagin marxat sense emportar-se objectes. El Fluid de Boira és una barreja d’aigua i Glicol de propilè que s’evapora transformant-se en Boira “seca” totalment inofensiva i innòcua.

A Segurmon treballem amb tots els sistemes anti-furt disponibles al mercat, però sempre els hi recomanem els que millor s’adaptin a les necessitats de seguretat del seu negoci o empresa i al seu pressupost. Trobareu més informació sobre aquest sistema antifurt a la web de Segurmon: https://www.segurmon.com/ca/sistemes-anti-furt-2/