Video-vigilància

La tranquil·litat de saber qui entra o surt de la nostra vivenda o negoci en qualsevol moment i des de qualsevol lloc

Video-vigilància

El sistemes de video-vigilància s’han convertit en un element clau per garantir la seva seguretat i vigilar en tot moment les seves dependències.

Una vivenda que disposi de terreny exterior, les instal·lacions d’una empresa o institució o un comerç estaran més segures i controlades si tenen incorporat un sistema de càmeres de video-vigilància que informin en tot moment del que està passant i qui està accedint a les nostres zones.

Si, a més a més, tenim el control a distància de les càmeres que ens permet fer zoom i apropar les imatges o modificar la visió i aquestes imatges ens arriben, mitjançant un circuit tancat de televisió, als nostres ordinadors, ens garantiran la màxima vigilància.

El sistema CCTV (Closed Circuit Television) permet la visualització de les càmeres, a distancia, en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Aquest sistema està format per una càmera o més de vigilància connectades a un o més monitors que reprodueixen las imatges i que es poden derivar a videos o ordinadors.

Actualment els CCTV es poden dirigir des d’una sala de control, remotament, de tal forma que l’operari pot canviar l’orientació de las càmeres, fer zoom i realitzar diferents operacions telemàticament.

Els sistemes més sofisticats poden incorporar visió nocturna, operacions assistides per ordinador i detecció de moviment, el que permet posar el sistema en alerta quan algú es mou davant les càmeres.

La qualitat de les imatges que actualment tenen els sistemes fan que siguin uns del més eficients a l’hora de controlar dependències.

 

 • Sistemes analògics
  Sistemes analògics
 • Sistemes IP
  Sistemes IP
  La videovigilancia IP és un concepte de seguretat que combina els beneficis dels CCTV amb els avantatges digitals de les xarxes de comunicació IP. S'assegura d'aquesta manera la supervisió local i/o remota d'imatges i àudio i/o el tractament digital de les imatges.
 • CCTV: Circuit tancat de televisió
  CCTV: Circuit tancat de televisió
  Sistema de televisió amb el cual solament un petit grup de persones tindran accés, és a dir, solament el personal que sigui assignat podrà tenir accés al sistema assignant una contrasenya i un nom per poder accedir.

Per què instal·lar un sistema de video-vigilància?

 • Màxima seguretat amb gravació d’imatges i monitorització de les càmeres
 • La tranquil·litat de poder accedir al sistema des de qualsevol lloc i moment
 • La tecnologia punta en càmeres per garantit la seva seguretat

Oferim solucions personalitzades

Les nostres marques:

logo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diidlogo-riscologo-iptecno-2logo-protectlogo-cctv-centerlogo-paradoxlogo-ollelogo-bydemeslogo-dahualogo-ferrimaxlogo-casmarlogo-diid